winkOnpa ollut laiska olo kun on päivityksetkin jääneet kokonaan tai sitten ei ole ollut mitään mainittavaa .

Eli Lappeenrannassa Kusti valioluokassa ERI 4

Lahti ERI SA

Raumalla ERI-1 SA PU-2

Helsinki ERI-2 SA PU-2

Tuli myös pyörähdettyä Tampereella ilman omia koiria ja Haminassa toki myös. Mukana minulla oli kummassakin näyttelyssä aina yhtä ihana Partasuun Eco Teco.
Haminassa Viivi hienosti PN-2 SERT ja CACIB , ONNEA, ONNEA Viivi !!
Tampereella Viivi upeasti voitti avoimen narttuluokan ja oli lopulta PN-3  Vara-SERT eli noin pienestä se on kiinni että ei viivistä tullut valiota. Nyt vielä jatkamme metsästystä omistaja Pirjon kanssa.

2-3.6 vietimmekin viikonlopun ihanassa Tallinassa. Mukana olivat Riina, Toni , Tatu ja minä. Tietysti 5 koiraa matkasi mukana Voittaja-näyttelyyn. Viikonloppu oli mitä mahtavin kasvattaja Riinalle.

Minä olin tyytyväinen viikonlopun saldoon koska nyt Kusti sai toisen ulkomaan Cacibin joten enään yksi puuttuu suomesta ja toivon mukaan Kusti myös voi joskus nimensä eteen liittää tuon inttivalioarvon =) Kustista tuli myös viikonloppuna Eestin valio, mikäs sen mukavampaa laugh! Vielä edessä erkkari joka pidetään tänä vuonna Porin Yyterissä, sinne lähden ja mielelläni, koska mukaan tulee ensimmäinen lapsenlapsi ihana Sara-Neiti Kesäheinä heartToivokaamme lämpimiä ilmoja , että voimme myös nauttia Yyterin hiekkarannoista ;=)