Pienen tauon jälkeen päätin aloittaa uudelleen Kustin ja Martin blogin wink Eli pientä päivitystä näyttelyrintamalta.

HeWinnerissä Kusti upeasti nappasi urosten voiton ja voi nyt liittää nimensä eteen HeW-11 tittelin . Tuomarina toimi Juha `Palosaari.

Seuraavana suuntasimme Keuruulle kera Martin. Martin kanssa oli taas niin ihana pyörähtää kehässä. Martti valioluokan toinen kera SA:n  . Pu-kisassa tuomari ei sitten Marttia sijoittanut, mut hällä väliä. Marttia odottaa nyt turkin poisto ja ehkä loppuvuodesta sitten taas jossain käväisemme . Kusti ei siis ollut reissussa mukana, sai viettää laatuaikaa Kepon kanssa =)

25.02 .-12 oli Tuusniemessä ryhmänäyttely jossa tuomaroimassa oli Anne Sume. Kusti oli ROP ja sijoittui vielä aivan upeasti isossa 3/ 10 ryhmässä toiseksi. Ja koska voittaja oli saluki, niin Kusti oli myös upeasti paras terrieri . Ja Kustihan on täyttänyt tuon 2 vuotta niin sieltä napsahti myös Suomen muotovalion titteli. yes

Seuraavana vuorossa vähän ulkomailla pyörähtelyä.

Kusti on myös tullut isäksi jouluna 2011. 4 ihastuttavaa poikaa syntyi No Copyright kenneliin Sassalle ja Mikalle. Yksi pojista on kotiutunut tänne Haminaan, josta olen oikein iloinen.

Vielä muutama kuva Tuusniemeltä. Riina esitti Kustin ja minulla on Riinan narttu tuossa ROP kuvassa. vaihtelu virkistää =))